Goede Doel 2018

Oburon_AdminNieuwsLeave a Comment

Goed Doel 2018

Ook staat er dit jaar weer een goed doel binnen Parkstad centraal. Het batig saldo van BusinessCulinair 2018 gaat naar: Toon Hermans Huis Parkstad.
Het Huis is er voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. Het Huis ondersteunt haar gasten waar mogelijk, staat ze bij in een moeilijke periode en geeft hen kracht. Het samen delen en oplossen en een uitweg vinden, het opnieuw kunnen opladen om zo de toekomstige weg met opgeheven hoofd te kunnen bewandelen. Dat wil het Toon Hermans Huis samen bereiken door middel van een goed gesprek, therapie, lotgenotencontact en diverse boeiende en gezellige of juist sportieve activiteiten. https://youtu.be/EfWsZ2VA9Uk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *